Personal Training - Visser Health Coach

Personal Training met unieke begeleiding

Wij bij Visser Health Coach geloven niet in een standaardprogramma of voedingsschema. Iedereen is uniek en vanuit die gedachte gaan we graag samen aan de slag. We beginnen altijd met een intakegesprek en een eerste (gratis) proefsessie om zo jouw doel goed in kaart te brengen met een schema wat volledig op maat is. Door intensieve begeleiding van een van onze professionele trainers gaan we samen aan de slag om jouw doel te behalen. Liever in een duo trainen? Dan is dit ook mogelijk.

Jouw eigen personal trainer

Naar aanleiding van het intakegesprek en gratis proefsessie bepalen we wie van onze trainers het beste bij jou past. We zijn geen drill masters of fitness freaks, maar kijken naar een realistische aanpak voor een aanpassing van jouw huidige leef- en sportpatroon. We kijken in hoeverre je dit kunt en wilt aanpassen om je sportieve doelstellingen zo efficiënt mogelijk te realiseren.

Bij een lange termijnaanpak hoef je je leven niet om te gooien volgens strikte voedingslijsten of trainingsschema’s. In overleg bepalen we wat voor jou het beste werkt en hoe je dit ook moeiteloos kunt volhouden. Dit zorgt ervoor dat de trainingen en voedingsadviezen zijn afgestemd op jouw leefpatroon en lichaam. We doen het samen, dus we zullen er alles aan doen om zo veel mogelijk variatie in je training te houden, je motivatie te voeden en zo veel mogelijk plezier te houden tijdens de trainingen.

Kosten personal training Visser Health Coach

We begrijpen dat je benieuwd bent naar de kosten. Begrijpelijk. Omdat wij uitgaan van jouw persoonlijke doelstellingen, zijn de kosten afhankelijk van de

intensiteit en de duur van het programma en de gekozen locatie. Het is namelijk mogelijk om in onze studio’s te trainen, online of aan huis. Een eenduidig antwoord of pakket is hierbij dan ook niet aan de orde.

Graag kijken we samen naar de mogelijkheden in combinatie met jouw doelen. Na een gratis intakegesprek kunnen we het programma opstellen en daarbij kijken naar de uiteindelijke kosten. We werken niet met abonnementsvormen, wat betekent dat je nooit ergens aan vast zit. Om toch een richtlijn te geven, moet je denken aan tussen de 52,50 en 70 euro per sessie in onze eigen trainingsstudio.


Gratis sessie inplannen
  • Trainen in een privé studio, buiten of aan huis (Geen drukke sportschool meer)
  • We werken niet met abonnementen of contracten zodat je nergens aan vast zit
  • Jouw eigen Personal Trainer (1-op-1 of in duo) flexibel en ieder moment van de week
Afeelding

Wij hebben twee luxe Personal Training Studio's in Leiden & Oegstgeest

Lees meer
Studio Leiden

Visser Health Coach Leiden

Mary Beystraat 3,
2324 DK Leiden

Studio Oegstgeest

Visser Health Coach Oegstgeest

Rhijngeesterstraatweg 58,
2343 BV, Oegstgeest

Visser Health Coach staat voor

Sport, voeding en Coaching.

Sport

Sport

Persoonlijk (1-op-1 of in een duo). Motiverend, gevarieerd en met een dosis fun.

Voeding

Voeding

Gezonde, praktische en realistische voedingsbegeleiding afgestemd op jou als persoon.

Coaching

Coaching

Stok achter de deur en motiverend naar een uniek en duurzaam resultaat.

Wetenschap

Wetenschap

Training vanuit wetenschappelijke inzichten en met goed geschoolde trainers.

Personal training Personal trainer Leiden Personal trainer Leiderdorp Personal trainer Oegstgeest Personal trainer Rijnsburg Personal trainer Sassenheim Personal trainer Voorhout Personal trainer Voorschoten Personal trainer Warmond Personal trainer Wassenaar Personal trainer Zoeterwoude

Gratis proefles

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles/intake