Succesverhalen

“18 kg kwijt en nog steeds Bourgondiër!”

By 11 februari 2019 No Comments

Ivo

“Ik ben een Bourgondiër en dat ben ik al een hele tijd. Ik houd van lekker koken en vervolgens lekker eten, met vrienden, wijntje erbij, nog eentje. Dat heeft een heleboel aantrekkelijke kanten. Je hebt veel lol en quality time met leuke mensen en je leert de culinaire kanten van het leven kennen. Een keerzijde is alleen wel dat je kostuums en truien steeds strakker gaan zitten in de loop der jaren en je boordmaat iedere twee jaar toeneemt.

Het is zeker niet zo dat ik morbide obesitas had of enorm veel te zwaar was, ik heb altijd veel lol in sport gehad en houd ervan mezelf op dat gebied uit te dagen, dat is waarschijnlijk mijn redding geweest . Al jaren lang meerdere vechtsporten, recenter klimmen en vorig jaar ben ik gaan hardlopen. Dat laatste omdat ik de CPC eens wilde lopen, maar vooral ook om een stok achter de deur te hebben om wat aan mijn gewicht te doen. Ik heb hem uitgelopen en dat was een mooie mijlpaal die de me de knop deed omzetten. Ik wilde echt eens aan mijn figuur werken. Via google op de website van Jeffrey terecht gekomen en dat oogde professioneel. Het goede gevoel werd bevestigd door het telefonisch contact en de intake.

 

We hebben samen nagedacht over de doelstellingen en welk trainingsschema daarbij hoorde. Bij mij was dat afvallen en spierenbouwen. Dat betekent drie keer per week trainen. Een keer onder begeleiding en zelf twee keer in de week aan de hand van schema’s die Jeffrey opstelt. En dat is lekker, steeds grenzen verleggen en steeds weer nieuwe doelstellingen. Daarnaast helpt hij me met voedingsadvies. We geloven beide niet in de houdbaarheid van crash diëten en hebben daarom gekozen voor een gemiddelde van 2000 kcal per dag. Dat betekent wel dingen laten, maar niet jezelf uithongeren, om na het afvallen weer in je oude patronen te vervallen. Ik kan dus nog steeds wel een beetje bourgondisch leven maar met mate.

Het resultaat na 10 maanden is 18 kilo lichter, veel sterker en een duidelijke spierafzetting. Vrienden en familie zijn steeds weer verbaasd over de resultaten en de relatief snelle vooruitgang. We gaan nu op naar een nieuwe fase, met dezelfde aanpak. Door gericht trainen in combinatie met voedingsaanpassingen gaan we nu werken aan het verder opbouwen van spiermassa. Ik heb er nog steeds veel lol in, next stop: The Rock!”

Leave a Reply

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!