Succesverhalen

Casper is onder de 70 kg en daarmee 10 kg kwijt!

By 10 februari 2019 februari 14th, 2019 No Comments

‘’Sinds juni 2018 ben ik ingeschreven bij Visser Health Coach en wordt ik getraind door Peter Fenwick. Er zijn weinigen zo enthousiast over sporten en hij heeft het voor elkaar gekregen om mij ook enthousiast te maken. Zelf houd ik helemaal niet van sporten, maar ik kom graag wekelijks bij Peter om iets te doen waar ik altijd een hekel aan heb gehad.

Dankzij Peter vind ik het dus leuk en juist omdat hij erbij is heb ik het ook naar mijn zin. Het is altijd lachen, of zoals hij het noemt “Sweating, swearing, smiling”. Daarbij ben ik ruim 10 kilogram afgevallen, dankzij het sporten en het dieet dat Peter aan mij heeft voorgelegd. De levensstijl die ik het afgelopen half jaar heb gehad is een die goed en lang vol te houden is en dat is mede dankzij Peter.

Een topcoach – maar je moet hem niet hebben nadat hij koffie heeft gedronken, want dan is hij hyper en dan moet je opeens wel heel veel doen terwijl hij zelf ook aan het stuiteren is. Hij houdt rekening me je eigen kunnen en stimuleert je tot je eigen uiterste te gaan – ook als je een kater hebt.

Deze week heb ik mijn doel bereikt, namelijk dat ik onder de 70 kilogram weeg, maar dat zal mij niet weerhouden om te stoppen bij Visser Health Coach!’’

Casper, Voorhout

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!