Succesverhalen

“Het vraagt dus om meer! Een echte aanrader dus!”

By 11 februari 2019 februari 14th, 2019 No Comments

Fred

“Eind vorig jaar ging ik als bestuurder van Randstad Holding na een loopbaan van bijna 30 jaar met pensioen. Ik had me voorgenomen om in deeltijd bestuurlijk wat bezig te blijven, zodat het einde van een werkzaam leven niet abrupt zou aflopen. En gelukkig is me dat ook gelukt.

Maar de vrijere tijd zorgde er ook voor dat mijn vrouw en ik meer in ons huis in Frankrijk konden doorbrengen. Dat werd een leven van veel rosé, veel genieten en niet zo veel bewegen. Mijn gewicht nam fors toe en ik wist op dat punt een nieuw record te bereiken.

Ik begon na te denken over de zoveelste afvalkuur, maar kon niet direct tot enige actie overgaan. Ergens sluimerde bij mij wel de gedachte dat het toch verstandig was om ook iets aan lichaamsbeweging te gaan doen, wilde ik niet verder dichtgroeien.

Op mijn vele zakenreizen voor Randstad had ik vaak vertoefd in mooie hotels met fitness-centra, maar ik had me vaak verbaasd over al die idioten, die zich uit de naad werkten; ik ontspande me namelijk het meeste door het heerlijke nietsdoen. Maar mijn Frankrijk-ervaring maakte me nu wel duidelijk dat dat niet meer zou helpen.
 Ik greep terug naar het boekje van Ard Schenk van vorig jaar – “je tweede jeugd begint nu” – waarin deze schreef over zijn vader die op een reisje naar Parijs aldaar bij gebrek aan conditie nauwelijks een voet kon verzetten. En toen dacht ik, laat ik eens googlen op personal trainer/Leiden, want ik wist wel dat ik dit zonder enige persoonlijke begeleiding niet zou gaan redden. Ik stuitte daarbij op de website van Jeffrey Visser en de feel en look daarvan gaf me het vertrouwen dat ik het daar maar eens moest proberen. Ik belde Jeff en hij nodigde me prompt uit voor een proefles. Dat klikte en zo is het gekomen.

Ik ben in de nazomer begonnen en train twee keer in de week en het verveelt nog lang niet. Jeff biedt een afwisselend , intensief , onderhoudend en enthousiasmerend programma en ik verbaas me iedere keer weer over wat nog mogelijk is. En tijdens de training trekt al pratend de gehele wereld aan ons voorbij. Het zijn echte “Keek op de weeks” dus ook niet saai. Nu 3 maanden verder valt vast te stellen dat er bijna 12 kilo af is en eigenlijk zonder dat ik echt heb moeten lijden.

Laatst kwam ik oud-collega’s tegen en de gewichtsafname was duidelijk herkenbaar, wat ze deed uitroepen dat het toch niet gekker moet worden! Het vraagt dus om meer! Een echte aanrader dus!”

Mr. Fred van Haasteren (Oud-Randstadbestuurder), Leiden

 

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!
Powered by