‘’Ik was ook zo: iedere keer weer vol goede moed naar de sportschool. Moest echt wel wat fitter worden, wat slanker en wat sterker was zeker geen overbodige luxe. Dus elke keer nam ik weer een abonnement, kreeg ik een schemaatje voor de apparaten en begon weer met alle goede voornemens. Maar na een paar keer merk je het al… de excuses… Eigenlijk komt het niet goed uit vanavond, ga morgen wel… Pff eigenlijk geen zin of je worstelt jezelf door de oefeningen heen, want om eerlijk te zijn, er is helemaal niets aan. Voor je het weet betaal je weer maandelijks voor iets waar je nooit naartoe gaat en blijft er een schuldgevoel achter.

Personal training was me aangeraden. Ook daar zag ik niets in, maar ik ging het toch proberen. Er ging een wereld voor me open… Afspraken kom je na, dus ik ging trouw twee keer per week. Ik werd fitter en fitter en sterker. Het is nooit saai, want er is veel afwisseling in oefeningen. Nooit spierpijn, maar wel altijd tot de max! Dat was voor mij ook heel belangrijk. Dat uur wat ik besteedde, besteedde ik door de trainer ook goed. Geen zinloos getrek aan gewichten meer. Ik had verwacht er na twee maanden mee te stoppen, net zoals bij de sportschool, maar ik doe het nu 20 maanden en ben sterk en fit. Ik kan weer skiën zonder pijn, ik fiets weer en kan mijn maatjes weer bijhouden. Maar meest belangrijke, ik kan veel meer in dagelijks leven zonder pijntjes of me altijd maar moe voelen!! De beste keuze die ik in jaren gemaakt heb. ‘’

 

Sandra

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!
Powered by