Succesverhalen

”Ik sport nu 2,5 jaar bij Visser Health Coach, inmiddels 2x 1 uur in de week. En het verveelt nooit!”

By 11 april 2020december 2nd, 2020No Comments

”Ik sport nu 2,5 jaar bij Visser Health Coach, inmiddels 2x 1 uur in de week. En het verveelt nooit! Iedere keer is het weer gezellig met Peter, en afhankelijk van mijn behoefte die dag, verzint hij weer een divers trainingsprogramma. Ben ik gefrustreerd na een dag werken, dan worden het Ball slams, heb ik last van mn rug, doen we daar oefeningen voor, en wil hij klieren…..dan worden het Burpies (heb ik zoooo’n hekel aan). Gezelligheid en gezondheid gaan hand in hand. Ik kan het iedereen aanraden!’’

 

Wencke

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!