Succesverhalen

“Inmiddels 9 kg kwijt en kijk ik alweer uit naar de volgende les”

By 4 februari 2019 februari 14th, 2019 No Comments

Saskia

“Getriggerd door Jesse besloot ik een proefles bij Jeffrey te nemen, waarbij mijn idee was dit tijdelijk te gaan doen om het afvallen een stimulans te geven, niet echt voor het sporten zelf… Maar gaandeweg begon ik het steeds leuker te vinden om te sporten en begon ik meer inzicht te krijgen in mijn eigen patronen en gewoontes m.b.t. voeding.

Jeffrey is iemand die heel serieus met zijn vak bezig is en dus alles goed kan uitleggen. Daarbij pusht hij niets, maar zorgt dat je zelf inzicht krijgt in je valkuilen en zet je aan tot nadenken hoe hier anders mee om te gaan. Kortom…niet een simpel “eet minder koolhydraten” maar een op maat gesneden advies vanuit een coachende rol.

Qua sporten is er geen ontkomen aan (in een groepsles of fitnesszaal kan je best wel wat ontduiken…) want hij staat erbij en kijkt ernaar… Je doet oefeningen waar je zelf echt nooit aan gedacht zou hebben en legt ook uit wat dit doet in je lichaam. Geen enkele sessie is hetzelfde zodat je niet op routine werkt, dit houdt het leuk en afwisselend. Als je het uur hebt volgemaakt ben je echt trots en voldaan!

Inmiddels ben ik al 9 kg kwijt, kijk ik naar de lessen uit en wil ik zeker op deze manier blijven sporten!”

Vriendelijke groet,

Saskia (Zakenvrouw en moeder)

 

Leave a Reply

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!