Succesverhalen

“Maar naast het versterken van mijn knie hebben we ook gefocust om meer kracht te krijgen. Dankzij Matthijs heb ik weer vertrouwen in mijzelf om door te gaan met sporten”

By 4 september 2020 No Comments

“Ik ben meer dan tevreden met Matthijs als personal trainer. Ik had zelf al wat ervaring met krachttraining, maar door een knieoperatie heb ik dat links laten liggen. Ik wilde krachttraining weer oppakken maar had er weinig vertrouwen in.

Matthijs heeft mij het vertrouwen gegeven om krachttraining weer op te pakken. Hij gaf mij de juiste oefeningen om de spieren rond mijn knie te versterken. Maar naast het versterken van mijn knie hebben we ook gefocust om meer kracht te krijgen. Zo ben ik heel erg vooruitgegaan met bankdrukken.

Dankzij Matthijs heb ik weer vertrouwen in mijzelf om door te gaan met sporten en ben ik beter bezig met sporten en voeding dan ooit tevoren.”

 

Thijs

Leave a Reply

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!