Succesverhalen

‘’ Met de 1 op 1 coaching en aandacht bij Visser Health Coach is tegenzin voor sporten heel snel omgezet in echt enthousiasme.”

By 26 april 2019 april 29th, 2019 No Comments

‘’ Met de 1 op 1 coaching en aandacht bij Visser Health Coach is tegenzin voor sporten heel snel omgezet in echt enthousiasme. De fantastische sfeer met trainer Daan, de andere coaches en sporters helpt daarbij enorm.’’

“Na een tijdje niet gesport te hebben, wilde ik weer aan de slag voor meer energie. Een sportschool abonnement werkte eerder niet; voor de bank tv kijken bleek meestal een beter alternatief. Met de 1 op 1 coaching en aandacht bij Visser Healthcoach is tegenzin voor sporten heel snel omgezet in echt enthousiasme. De fantastische sfeer met trainer Daan, de andere coaches en sporters helpt daarbij enorm. Het is er nooit druk en de sporters en trainers werken er allemaal aan om zich fitter, energieker en beter te voelen. Daan kijkt bij de oefeningen erg goed wat bij me past en wat ik aankan. Ik heb een zittend beroep dus let Daan extra op schouders en rug; rugklachten behoren daardoor ook echt tot het verleden. En hij zorgt ervoor dat ik het maximale uit de oefeningen haal (alleen in de sportschool lukt je dat niet). Inmiddels kan ik niet zonder. Dat uurtje in de week geeft me enorm energie, zorgt dat ik lekker in mijn vel zit (letterlijk en figuurlijk) en dat ik veel meer aankan. Ik heb een drukke baan met vaak lange dagen, maar ik ben ervan overtuigd dat het sporten helpt een burn out te voorkomen: dat uurtje in de week staat alles stil en is er alleen focus en concentratie voor de training. En in dat uurtje heb ik ook nog eens heel veel lol met Daan, een echte toptrainer!’’

Matthijs Vogel

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!
Powered by