Succesverhalen

“Na een paar maanden trainen woog ik zelfs al minder dan voor mijn zwangerschap”

By 8 februari 2019 februari 14th, 2019 No Comments

Succesverhaal Wendy

“Ik vond sporten in een sportschool nooit leuk, sterker nog, ik vond het verschrikkelijk saai. Totdat ik bij Jeffrey ging trainen. Ik kan me de eerste keer, zo’n tweeëneenhalve maand na mijn bevalling, nog heel goed herinneren. Ik zag er als een berg tegenop, want mijn conditie was toen heel ver te zoeken. En de extra zwangerschapskilo’s waren me ook niet in de koude kleren gaan zitten.”

Wendy Personal Trainer Leiden VHC Wendy succesverhaal afvallen“Het eerste doel was om me weer fit te gaan voelen. Hoewel dat voor mij aan het begin als een vrij kansloze missie voelde, merkte ik dat het elke training beter ging. Ik hield de oefeningen steeds beter en langer vol, ging steeds iets zwaarder trainen en voelde me steeds fitter. En na een tijdje merkte ik dat, naast de verbetering van mijn conditie, ook de resultaten op de weegschaal zichtbaar werden (het tweede doel: afvallen).”

“Na een paar maanden trainen woog ik zelfs al minder dan voor mijn zwangerschap, een heel fijn gevoel! Ik heb mijn eerste doelen behaald, maar ik blijf doortrainen. Wat ik erg prettig vind, is dat Jeffrey goed kijkt naar wat ik (en mijn lichaam) aan kan. De balans tussen me aan de ene kant motiveren om steeds een stapje verder te gaan en tegelijkertijd goed te kijken naar wat ik aan kan, maakt dat ik veel vertrouwen in hem, maar ook weer in mezelf en mijn lichaam heb gekregen. En, niet onbelangrijk, ik heb plezier in het trainen.”

“Nu, na bijna een jaar wekelijks trainen, voel ik me nog steeds fit en ben ik gemotiveerd om in shape te blijven. En dat blijf ik samen met Jeffrey doen!”

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!