Succesverhalen

‘’Naast 2x p/w trainen krijg ik goed voedingsadvies zonder honger. Ik ben nu veel bewuster van mijn lijf en voeding. Al 8 kilo kwijt maar nog veel belangrijker: mijn lijf ziet er veel strakker uit, ik voel me veel fitter en heb veel meer energie.’’

By 27 februari 2020No Comments

Succesverhaal Carlijn

De kennismaking met Jeffrey die echt de tijd nam tijdens de intake gaf mij al het vertrouwen in deze PT studio. Ik werd gekoppeld aan Peter.

Na 4 maanden trainen met Peter kan ik niet anders zeggen dat ik super tevreden ben met het resultaat. Het is niet mijn eerste keer dat ik met een PT aan de slag ben maar Peter is wel de eerste die mijn ‘trucjes’ doorziet en op het juiste moment streng of juist coulant en met humor mij weet te motiveren.

Naast 2x p/w trainen krijg ik goed voedingsadvies zonder honger. Ik ben nu veel bewuster van mijn lijf en voeding. Al 8 kilo kwijt maar nog veel belangrijker: mijn lijf ziet er veel strakker uit, ik voel me veel fitter en heb veel meer energie.

Naast de afwisselende oefeningen kijkt Peter scherp naar mijn lichaamshouding, wat het nodig heeft om mijn rug en schouders sterker te maken. Hij speelt, vanwege oude blessures, direct in door aanpassingen te maken in de oefeningen. Een onuitputtelijke variëteit.

Het lukt hem tijdens de trainingen echt te zien wat nodig is om het maximale uit mij te halen en daarnaast hebben we ook lol.

 

Oprecht een succesverhaal!

Carlijn (studio Oegstgeest)

 

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!