Personal Trainer Rijnsburg: Privé studio | 1-op-1 begeleiding ✅

Jouw Personal Trainer, in Rijnsburg en omstreken.

Het verbeteren van je levensstijl in een unieke setting doormiddel van personal training in onze eigen studio. Onze trainers werken vanuit een persoonlijke setting naar jouw gewenste doelen toe.

Iedereen is speciaal en vanuit die gedachte werken wij naar een uniek en duurzaam resultaat. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in persoonlijke begeleiding en ons cliëntenbestand gaat van jong tot oud en van fanatiek tot starter. Door onze ruime ervaring kunnen wij met zekerheid stellen dat je het meeste succes boekt met behulp van een goede Personal Trainer. Wij geloven dat iedereen uniek is en vanuit die mindset gaan wij graag samen met jou aan de slag om een duurzaam resultaat te bereiken. Omdat ieder doel net als ieder persoon anders is, werken wij graag samen met jou naar gewenste resultaat toe.

Wij zijn voorzien van diverse trainers, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Daarom vinden wij altijd een geschikte match, en een geschikt moment om te trainen. Met behulp van onze begeleiding op het gebied van sport, voeding en coaching kunnen wij garanderen dat je na een paar trainingen een stuk beter in je vel zit.

Volledig pakket

Wij bieden een volledig pakket inclusief advies en persoonlijke assistentie. Door ons te focussen op sport, voeding en persoonlijke coaching kunnen wij garanderen dat je na een aantal trainingen al resultaat ziet en lekkerder in je vel zit, zowel mentaal als fysiek. Voor ons is Personal Training namelijk meer dan enkel trainen, het gaat om het volledige plaatje en de gehele mindset. Het startpunt van dit proces is uiteraard voor iedereen anders, maar door onze intensieve unieke persoonlijke begeleiding kunnen wij iedereen, van jong tot oud, van student tot zakenman, uitstekend begeleiding.

Onze locatie bevindt zich binnen 6 minuten rijden vanaf Rijnsburg.


Gratis sessie inplannen
  • Trainen in een privé studio, buiten of aan huis (Geen drukke sportschool meer)
  • We werken niet met abonnementen of contracten zodat je nergens aan vast zit
  • Jouw eigen Personal Trainer (1-op-1 of in duo) flexibel en ieder moment van de week
Afeelding

Wij hebben twee luxe Personal Training Studio's in Leiden & Oegstgeest

Lees meer
Studio Leiden

Visser Health Coach Leiden

Mary Beystraat 3,
2324 DK Leiden

Studio Oegstgeest

Visser Health Coach Oegstgeest

Rhijngeesterstraatweg 58,
2343 BV, Oegstgeest

Visser Health Coach staat voor

Sport, voeding en Coaching.

Sport

Sport

Persoonlijk (1-op-1 of in een duo). Motiverend, gevarieerd en met een dosis fun.

Voeding

Voeding

Gezonde, praktische en realistische voedingsbegeleiding afgestemd op jou als persoon.

Coaching

Coaching

Stok achter de deur en motiverend naar een uniek en duurzaam resultaat.

Wetenschap

Wetenschap

Training vanuit wetenschappelijke inzichten en met goed geschoolde trainers.

Personal training Personal trainer Leiden Personal trainer Leiderdorp Personal trainer Oegstgeest Personal trainer Rijnsburg Personal trainer Sassenheim Personal trainer Voorhout Personal trainer Voorschoten Personal trainer Warmond Personal trainer Wassenaar Personal trainer Zoeterwoude

Gratis proefles

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles/intake