Personal Trainer Voorschoten: Privé studio | 1-op-1 begeleiding ✅

Personal Trainer Voorschoten

Ben je opzoek naar een Personal Trainer in Voorschoten en wil je werken aan jezelf en je fitheid in een unieke setting doormiddel van personal training in een privé studio? Onze trainers werken vanuit een 1-op-1 setting naar jouw persoonlijke doelen toe. Iedereen is speciaal, vanuit die achterliggende gedachte werken wij naar een uniek en duurzaam resultaat. Wij hebben meer dan 12 ervaring in persoonlijke begeleiding en ons cliëntenbestand gaat van jong tot oud en van fanatiek tot starter. Iedereen is welkom.

De voordelen van Personal Training in Voorschoten

Wanneer je kiest voor Personal Training kies je ervoor om te focussen op coaching, sport en voeding. Juist door deze focus kunnen wij garanderen dat je al na een aantal trainingen resultaat zult boeken. Wij leren je namelijk hoe je moet bewegen, voeden en denken. Dit is naast de fysieke begeleiding ook mentale begeleiding. Wij zullen je leren welke voeding jou helpt bij het behalen van je doelen en je leren denken in oplossingen i.p.v. problemen.

Meer dan enkel fysiek trainen

Voor ons is PT meer dan enkel fysiek trainen, het gaat om de gehele mindset. Zo kunnen wij je niet alleen fitter maken, maar ook gelukkiger. Wij nemen je mee in onze wereld en leren je hoe je fit en gelukkig kunt zijn. Dit doen wij met veel plezier want wij zijn zelf ook gepassioneerd en draaien op plezier. Door onze passie weten wij als geen ander hoe we jou moeten motiveren en uitdagen. Wij zullen je laten zweten, maar zorgen er ook voor dat je met een glimlach op je gezicht de deur uitloopt. Wij geloven namelijk dat een glimlach de grootste motivator is.

Senioren Personal Training

Naar ons idee ben je nooit te oud om te sporten en gelukkig zien wij ook steeds meer mensen van 60+ bij ons starten met personal training. Zij willen namelijk ook graag fit en vitaal blijven. Wij snappen heel goed dat dit niet altijd even makkelijk is, want je krijgt te maken met kwalen en aandoeningen waar je voorheen geen last van had. Wij helpen je graag bij het behalen van je doelen. Wij zijn gespecialiseerd in het trainen met senioren en weten precies welke oefeningen je kunt doen. Op deze manier kun je bij ons veilig en verantwoord trainen.

Medisch Personal Training

Medisch personal training is de ideale brug bij het herstel van, na of tijdens een blessure naar reguliere sportactiviteiten. Daarnaast kan het ook ingezet worden om te herstellen van een operatie óf om juist fitter en sterker naar een operatie toe te werken. Met behulp van medisch personal training en goede begeleiding, die ook aanwezig is in onze studio, wordt er gekeken naar jouw mogelijkheden óf juist onmogelijkheden. Op die manier kan er een programma gemaakt worden dat speciaal voor jou is, wat zorgt voor de beste resultaten.

Wat valt er onder medisch personal training?

  • Revalidatie na een operatie, blessures of chronische klachten
  • Aansterken/opbouwen van spierkracht
  • Aanpassingen in bewegingspatronen
  • Aanpassingen in houding
  • Training om pijnklachten te verminderen

Kosten van Personal Training in Voorschoten

We begrijpen dat je benieuwd bent naar de kosten. Begrijpelijk. Omdat wij uitgaan van jouw persoonlijke doelstellingen, zijn de kosten afhankelijk van de intensiteit en de duur van het programma en de gekozen locatie.  Personal training in de studio is altijd 1-op-1, maar wij bieden tevens personal training aan in duo vorm.

We werken niet met abonnementsvormen, wat betekent dat je nooit ergens aan vast zit. Om toch een richtlijn te geven, moet je denken aan tussen de 52,50 en 70 euro per sessie in onze eigen trainingsstudio.


Gratis sessie inplannen
  • Trainen in een privé studio, buiten of aan huis (Geen drukke sportschool meer)
  • We werken niet met abonnementen of contracten zodat je nergens aan vast zit
  • Jouw eigen Personal Trainer (1-op-1 of in duo) flexibel en ieder moment van de week
Afeelding

Wij hebben twee luxe Personal Training Studio's in Leiden & Oegstgeest

Lees meer
Studio Leiden

Visser Health Coach Leiden

Mary Beystraat 3,
2324 DK Leiden

Studio Oegstgeest

Visser Health Coach Oegstgeest

Rhijngeesterstraatweg 58,
2343 BV, Oegstgeest

Veel gestelde vragen

Alleen een handdoek en een flesje water!
In onze training studio’s zijn wij van alle gemakken voorzien en werken we met de nieuwste materialen. Dit om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan bij het behalen van jouw doelen.

Bij buiten trainingen verzorgt de trainer de materialen of maken we gebruik van het eigen lichaamsgewicht.

Wil je graag samen met iemand anders trainen? Dat is geen enkel probleem, wij bieden namelijk ook duo-trainingen aan.

Wij geven elke dag van de week trainingen zowel s’ochtends, s’middags als s’avonds en in de weekenden zijn wij vooral in de ochtenden en begin van de middagen beschikbaar.
Onze trainers proberen zo flexibel mogelijk te zijn en wij proberen altijd een juiste match te vinden hierin.

Dit hangt af van de doelstelling en wat realistisch is wat je ervoor over hebt in het behalen hiervan.
We gaan voor de meeste duurzame en realistische aanpak, want deze werkt het best op de lange termijn.

Het makkelijkste is om vanuit een intake/ proeftraining een plan van aanpak te schetsen en te kijken hoe en wat.

De kosten bij ons in de training studio beginnen vanaf 52,50 euro per sessie.

Bij duo personal training beginnen deze vanaf 32,50 euro per persoon per sessie.

Wat leuk dat je interesse hebt in Personal Training! Neem contact met ons op om een vrijblijvende en gratis intake en proefsessie in te plannen.

Een personal trainer in Voorschoten

Wil je graag trainen met een personal trainer in Voorschoten? Of in de omgeving van Voorschoten? Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van personal training en coaching. Door te focussen op alle factoren, denk hierbij aan: voeding, sport en coaching kunnen wij garanderen dat je snel resultaten zult boeken. En niet minder belangrijk, je zal lekkerder in je vel zitten en jezelf zowel fysiek als mentaal beter voelen.

Gratis en vrijblijvende intake

Wanneer je jezelf bij ons aanmeld beginnen we altijd met een intakegesprek en een gratis proefsessie om zo goed in kaart te brgen wat jouw doel is en een hierbij passend schema op maat op te stellen. Doormiddel van intensieve begeleiding van onze professionals gaan we samen aan de slag om jouw doel(en) te behalen. Wil je liever in een duo trainen? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Visser Health Coach staat voor

Sport, voeding en Coaching.

Sport

Sport

Persoonlijk (1-op-1 of in een duo). Motiverend, gevarieerd en met een dosis fun.

Voeding

Voeding

Gezonde, praktische en realistische voedingsbegeleiding afgestemd op jou als persoon.

Coaching

Coaching

Stok achter de deur en motiverend naar een uniek en duurzaam resultaat.

Wetenschap

Wetenschap

Training vanuit wetenschappelijke inzichten en met goed geschoolde trainers.

Personal training Personal trainer Leiden Personal trainer Leiderdorp Personal trainer Oegstgeest Personal trainer Rijnsburg Personal trainer Sassenheim Personal trainer Voorhout Personal trainer Voorschoten Personal trainer Warmond Personal trainer Wassenaar Personal trainer Zoeterwoude

Gratis proefles

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles/intake