Succesverhalen

‘’Sporten bij Visser Health Coach heeft me plezier in sporten, zelfvertrouwen in mijn lijf en -10 kg opgeleverd!’’

By 4 september 2020september 8th, 2020No Comments

‘’Dat zou ik toch zeker niet kunnen?!’’
‘’Toch bleek hij altijd weer gelijk te hebben en lukte het. Inmiddels vind ik het super om mijn grenzen op te zoeken en te kijken wat het lijf allemaal aankan.’’

 

‘’Oktober 2019 na een bourgondische vakantie in Canada was het tijd voor actie!

Wakker van de jetlag ’s morgens heel vroeg een proefsessie aangevraagd bij Visser Health Coach. Binnen een paar uur was er mailcontact met Jeffrey en (gelukkig) geen weg meer terug.

Tijdens de intake en proefsessie de eerste doelen vastgesteld en dit was op het verbeteren van mijn conditie en coördinatie en als ik daarbij nog zo’n 7 kilo zou afvallen zou dat mooi meegenomen zijn.

Gekoppeld aan Lars 1x in de week en meteen aan de slag gegaan. Wat een variëteit aan oefeningen heeft hij in zijn rugzak zitten zeg! Regelmatig stelde hij mij oefeningen voor waarbij ik dacht dat hij een soort van gek geworden was, dat zou ik toch zeker niet kunnen?!

Toch bleek hij altijd weer gelijk te hebben en lukte het. Inmiddels vind ik het super om mijn grenzen op te zoeken en te kijken wat het lijf allemaal aankan. Daarom doe ik ook (overmoedig) wel eens voorstel om de gewichten of tijdsduur te verhogen. Zo is het planken van ‘naturel’ inmiddels stapsgewijs opgelopen naar planken met +25 kg op de rug.

Sporten bij Visser Health Coach heeft me plezier in sporten, zelfvertrouwen in mijn lijf en -10 kg opgeleverd!’’

Sylvia

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!