Succesverhalen

Samen al 30 kg kwijt, voor hun aankomende huwelijk

By 11 februari 2019 februari 14th, 2019 No Comments

Samen zijn ze 30 kg lichter sinds september bij onze trainer Jim! Een super resultaat dus voor hun aankomende huwelijk!

“Sporten, wij??” “We moeten nu echt actie ondernemen, en we weten dat een sportschool voor ons niet gaat werken, dan hebben we teveel excuses om niet te gaan”. “Wat dan wel?” “Personal training?” “Wat??” “Dan is er iemand die op ons wacht en die we niet kunnen laten zitten.” Deze discussie ontspon zich eind augustus op een zonnig terras in Italië.

We wisten beiden dat we actie moesten ondernemen als we een beetje toonbaar op ons eigen huwelijk wilden verschijnen en fitter door het leven wilden gaan. De jaren samen zonder sport en met lekker eten hadden hun sporen achtergelaten. Samen met veel anderen vonden we dat we echt geen tijd hadden om te sporten en bovendien lokte steeds hetzelfde rondje op een sportschool niet echt.

Nog tijdens de vakantie hebben we afspraak gepland met Jeffrey voor de intake. Wat een aangename verrassing dat we tijdens die intake in de eerste week na de vakantie geen lijstje kregen met verplichte en verboden voedingsmiddelen, maar adviezen om ons eetpatroon aan te passen zodanig dat we dat ook in de toekomst zouden kunnen volhouden.

En natuurlijk een eerste ‘date’ met onze personal trainer Jim. Wat waren we stuk na afloop van de trainingen in september. Doorzetten kost moeite en gaat nog steeds niet zonder mopperen, maar Jim moedigt ons onvermoeibaar aan, weet ons te motiveren en had en heeft altijd een compliment klaar als we bij ons wekelijkse weegmoment weer lichter zijn dan de week ervoor.

Door het niet aflatende enthousiasme van Jim, zijn afwisselende trainingen en zijn voedingstips zijn we sinds september samen 30 kg lichter, aanzienlijk fitter (we fietsen nu zelfs naar de training) en enthousiaste sporters.

Onze huwelijksdag zien we met vertrouwen tegemoet. We overwegen een work-out voor alle gasten onder leiding van Jim in plaats van een openingsdans;)

Christiaan & Arianne, Zoeterwoude

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!