’Na een halfjaar vol vervelende gebeurtenissen zat ik niet lekker in mijn vel en besloot ik eind februari dat het anders moest. Het belangrijkste doel voor mij was weer lekker in mijn vel komen te zitten. Daarnaast wilde ik weer kunnen vertrouwen op mijzelf en mijn eigen kunnen.  Sporten is mijn belangrijkste uitlaatklep dus besloot ik contact op te nemen met Visser Health Coach.

Tijdens het intakegesprek heb ik Nick gesproken over mijn situatie en uitgelegd wat ik wilde bereiken de komende maanden. Ook mocht je zelf aangeven wat je leuk zou vinden om te doen tijdens de trainingen. Ik gaf aan dat ik op voetbal zat, fit wilde worden voor het nieuwe seizoen en graag wilde leren kickboksen. Zogezegd, zo gedaan en we gingen aan de slag.

In het begin waren de oefeningen voor mij erg onwennig en moesten we hier beide wel om lachen. Ik ging er voor de volle 100% voor en Nick deed hetzelfde. Er was niets waar ik het niet met hem kon hebben, hij nam de tijd voor mij en gaf naar aanleiding van mijn verhalen ook adviezen. Deze adviezen gingen onder andere over slaapmanagement en voeding. Hierdoor heb ik hele nieuwe, andere inzichten gekregen en merk ik de positieve gevolgen als je deze toepast. Ook hebben we natuurlijk een hoop lol gemaakt en gelachen tijdens de trainingen.

Wat voor mij ook heel belangrijk is geweest, is dat Nick mij geeft laten zien dat ik veel meer kon dan dat ik van tevoren had bedacht.  De trainingen hebben mij mijn zelfvertrouwen en het plezier in sporten weer teruggeven. Ik heb mijn belangrijkste doel bereikt, namelijk weer lekker in mijn vel zitten.

 

Het afgelopen halfjaar heb ik met ontzettend veel plezier en voldoening gesport. Elke training sloten we af met kickboksen, hierin kon ik ontzettend veel kwijt. Na de trainingen ging ik altijd met super goed gevoel weer naar huis. Omdat ik zoveel voldoening haal uit de trainingen met Nick is de bedoeling om naast de voetbal nog een keer per week bij hem te blijven trainen.

 

Bedankt Nick je bent een topper!! Zonder jou had ik niet gestaan waar ik nu ben.

 

Joy