Hallo ik ben Matthijs Heemskerk, 23 jaar en ik kom uit Leiden. Heel mijn leven ben ik bezig geweest met sport: judo, zwemmen, American football en fitness.

 

Desondanks had ik vroeger zwaar overgewicht. Ik wist dat ik altijd al fitter wilde worden maar 4 jaar geleden was het moment dat ik er helemaal klaar mee was. Nadat ik al een tijdje was gestopt met American football besloot ik om 5 tot 6 dagen per week de sportschool in te gaan, daarnaast ben ik me volledig gaan verdiepen in voeding. Op eigen kracht, hulp van andere en de kracht van het internet heb ik dusdanig veel kennis op gedaan dat ik 40 kilo ben afgevallen en veel spier heb opgebouwd. Toen dat was gelukt kwam ik er achter dat fitness, voeding en de levenstyle die hierbij gepaard gaat mijn passie is. Na een tijdje in de techniek te hebben gewerkt besloot ik om mezelf om te scholen zodat ik van me hobby me werk kon maken.

Via via ben ik in contact gekomen met Jeffrey Visser. Ik hoorde dat Jeffrey op zoek was naar gemotiveerde trainers die open staan om elke dag meer te leren en een betere trainer te worden. In overleg hebben wij toen besloten dat ik naast mijn baan in de techniek naar de AALO & Fitvak zou gaan om mijn kennis te vergroten zodat ik met genoeg kennis kon aansluiten in het team van Visser. Daarnaast heb ik de afgelopen maanden vele uren meegelopen binnen Visser Health Coach en hebben zij mij intern opgeleid.

Er is niets mooier dan de kennis die ik heb opgebouwd over te brengen aan anderen en ik zal er ook alles aan doen om samen jouw doelen te bereiken. Dit door middel van hard werken en een goede lach. We zullen er samen alles aan doen om een net zo knappe transformatie neer te zetten als dat ik dat heb gedaan.

Opleidingen

  • Personal Trainer
  • FItness instructeur A & B
  • Small group instructeur
  • EHBO

Werkervaring

  • Personal Trainer Visser Health Coach
  • Fitnessinstructeur