Blog

Trainer Spotlight

By 16 mei 2019 mei 23rd, 2019 No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Op mijn 15de ben ik krachttraining met door middel van eigen lichaamsgewicht gaan toevoegen naast mijn voetbaltrainingen om te gaan werken aan mijn fysiek. Na de middelbare school heb ik een CIOS sport en bewegen opleiding afgerond met als hoofdkeuzevak Fitness omdat ik steeds meer het plezier en de meerwaarde van fitness en krachttraining ben gaan inzien.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

Tijdens mijn stage bij Vlietlijn heb ik een aantal keren gesproken met Jeffrey. Toen ik bij Vlietlijn weg ging, heeft Jeffrey contact met mij opgenomen en zijn we een samenwerking aangegaan.

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Personal training staat voor mij voor samen aan een doel werken, begeleiding die veel verder gaat dan alleen een uur trainen. Als personal trainer ben ik constant op zoek wat er voor jou en jouw lichaam werkt en op welke manier we jouw doelen gaan bereiken. Hiernaast vind ik het erg belangrijk dat mijn client plezier gaat beleven aan het sporten. Wanneer er plezier wordt beleefd tijdens de trainingen komen doelen zoals gezond eten, meer trainen en het lichaam wat jij voor ogen hebt vanzelf. Persoonlijk ben ik van mening dat wanneer er geen plezier wordt beleefd aan de trainingen, het bijna onmogelijk is om doelen te gaan bereiken.

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Doelgericht, vriendelijk, en betrouwbaar.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Voetbal kijken/een wedstrijd bezoeken, zelf trainen en sportdocumentaires kijken.

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

Leer eerst plezier te krijgen in sport en bewegen. Focus je niet te veel op de doelen maar op het sporten zelf. Beleef plezier aan sport en bewegen en je gaat vanzelf je doelen behalen. Daarnaast zul je je een stuk beter voelen dan wanneer je te gefocust bent op je doel. Je personal trainer houdt als het goed is je doelen in de gaten en stelt indien nodig de training of je voedingsschema bij.

Leave a Reply

Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!
Powered by