Blog

Trainer Spotlight

By 23 mei 2019 No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Ik had een tussen jaar tijdens mijn opleidingen, toen ik gevraagd werd door mijn vorige werkgever om er over na te denken om fitnessopleidingen te gaan doen om daarna voor hem te werken. Ik heb mij er toen in verdiept en leek mij eigenlijk onwijs gaaf om van mijn hobby echt mijn beroep te maken. Ik ben gestart als sportadviseur (fitness trainer) hierin een aantal jaar ervaring opgedaan en verschillende opleidingen gevolgd, hierna ben ik personal trainer geworden. Waar ik nog steeds enorm veel energie insteek en uithaal.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

Via mijn collega Daan. Daan en Jeffrey gingen naar Amerika toe en toen werd ik gevraagd om hun sessies over te nemen. Daarna een aantal weken later zochten ze een nieuwe trainer en zo ben ik bij Visser Health Coach gekomen.

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Een personal trainer staat voor mij echt voor zijn/haar cliënt. De huidige situatie analyseren. Vanuit die situatie aanpassingen maken en voor de client een zo goed mogelijke levensstijl creëren.
Het leukste vind ik eraan: dat mijn cliënten mijn tips daadwerkelijk oppakken en daar hun eigen weg in vinden en uiteindelijk voortgang boeken.

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Ik ben een enthousiast, meelevend, resultaat gericht, positief ingesteld persoon. Houd van humor (ook tijdens het trainen af en toe).

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

  • Voetballen in mijn vriendenteam
  • Gamen
  • Spelletjes spelen
  • Serie/films kijken
  • Sporten (fitness en afgelopen vakantie ben ik ook in een muay Thai box trainingskamp geweest en wil dat ook gaan doen 1x per week).

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

Doe wat je leuk vind en zorg dat je voor jezelf daar in een haalbare doelstelling voor ogen heb. Iets wat onwijs tegen staat ga je nooit volhouden. Probeer je aan de 80/20 regel te houden met voeding, zo houd je het veel beter en langer vol.

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!
Powered by