Blog

Trainer Spotlight

By 6 juni 2019 No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Sport is voor mij erg belangrijk en een groot onderdeel in mijn leven. De sport branche heeft mij altijd getrokken, hiervoor zat ik in de horeca, maar ik deed daarnaast eigenlijk alles wat met sport te maken had. Ik heb een switch gemaakt en tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat ik mensen mag motiveren en helpen om fit te worden.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

De switch die ik heb gemaakt komt door personal trainer Daan. Hij heeft mij meegenomen naar visser health coach om een kijkje te nemen, hierdoor ben ik in contact gekomen met Jeffrey visser de eigenaar. Vanaf dat moment moest ik mijzelf bewijzen en werk nu ongeveer 1 jaar bij Visser health Coach met erg veel plezier!

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Ik vind het vak personal training geweldig omdat ik mensen lichamelijk, mentaal en sociaal kan helpen en bijstaan. Het geeft mij enorm veel voldoening om mensen te zien veranderen en fitter te zien worden.

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Spontaan, sociaal, motivator, energiek, enthousiast, harde werker, doorzetter, meelevend.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Als ik vrij ben vind het heerlijk iets leuks te doen met mijn vriendin en vrienden.    Mountainbiken en sporten zijn mijn grote hobby’s

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

Als je een doel hebt, ga er dan 200% voor.  Als je iets echt wil dan is alles mogelijk als je er zelf maar achter staat. Elke dag is een goede dag om te beginnen!

Leave a Reply

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!