Blog

Trainer Spotlight

By 14 juni 2019 No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Na de middelbare school ben ik naar het CIOS gegaan. Door mijn passie voor Fitness, ben ik mezelf hier in gaan specialiseren. Tijdens het CIOS heb ik verschillende stages gelopen in de Fitness branche. Dit beviel mij prima. Na het CIOS ben ik begonnen met werken bij Fitland in Leiden.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

Na een tijdje in de sportschool te hebben gewerkt. Merkte ik dat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging. Jim springer was destijds al een vriend van mij en hij werkte bij visser.

Hij vertelde mij over visser en hoe het er aan toe gaat bij visser. Dit sprak mij gelijk erg aan en het leek mij een mooi bedrijf om mezelf verder te ontwikkelen. Zo doende heb ik eerst twee maanden meegelopen en inmiddels al bijna een half jaar zelfstandig aan het werk !

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Het vak personal training betekent voor mij dat je iemand met jouw kennis op een veilige/ leuke manier begeleid naar een bepaalde doelstelling. Ik vind het belangrijk dat een personal trainer alles kan onderbouwen wat die doet !

Het leukste van personal training, vind ik dat je persoonlijk met iemand bezig bent.

Iedere klant heeft een andere beginsituatie en doelstelling. Voor mij is het altijd een uitdaging om iemand hierbij zo goed mogelijk te helpen.

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Sportief ,Loyaal, Perfectionistisch,

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vaak zelf aan het sporten. Ik doe zelf meestal 5x in de week aan krachtsport. Ook voetbal ik nog drie keer in de week. Hier besteed ik dus al een groot deel van mijn vrije tijd aan uit. Verder doe ik graag leuke dingen met vrienden.

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

Stel realistische doelen die voor jou haal baar zijn, Probeer reflecterend naar jezelf hierin telkens kleine stapjes te maken. Vergelijk jezelf niet met anderen, maar probeer elke keer een betere versie van jezelf te maken.

Leave a Reply

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!