Blog

Trainer Spotlight

By 2 september 2019 No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Ik wilde vroeger altijd al in de sport gaan werken. Echter had ik vroeger veel overgewicht dus was ik van mening dat ik daar toen niet geschikt voor was. Na een behoorlijke metamorfose achtte ik mij wel geschikt om in de sport te gaan werken dus toen besloot ik om mijzelf met behulp van Visser Health Coach om te scholen tot Personal Trainer.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

Ik ben via een vriend een keer Jeffrey tegen gekomen en na een tijdje kwam ik er via die vriend achter dat Jeffrey nieuwe trainers zocht.

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Het staat voor mij voor persoonlijk voor elk cliënt op maat gemaakt vakmanschap. Ik ben van mening dat de Personal Trainer hier ook een voorbeeld in moet zijn. De Trainer zou in mijn optiek altijd bezig zijn met een betere trainer worden zodat zijn cliënten ten alle tijden worden voorzien van de nieuwste technieken/informatie.

Het leukste aan een Personal Trainer zijn vind ik dat je met jouw kennis en ervaring iemand zijn leven positief kan beïnvloeden door middel van trainingen, voeding en levensstijl aanpassingen.

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Eerlijk, betrouwbaar en open.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Fitness is voor mij heel belangrijk mits ik fit ben doe ik dat ook het liefst elke dag want ik haal hier heel veel voldoening uit.

Als ik vakantie heb dan ontdek ik het liefst nieuwe plekken over de hele wereld, ik ben daar pas net mee begonnen maar dat wil ik zeker wel ieder jaar doen.

Eens in de zo veel tijd vind ik het erg gezellig om met mijn vrienden naar een festival te gaan.

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

Als je consistent bezig blijft met de doelen die je stelt is haast alles mogelijk.

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!
Powered by