Blog

Trainer Spotlight: Mieke Wormgoor

By 3 september 2019november 26th, 2020No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Na het afronden van vele stages en het behalen van mijn CIOS diploma ben ik eigenlijk van stagiaire naar werknemer doorgegroeid en heb ik daarna op verschillende plekken als personal trainer gewerkt.

.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

Ik zag een Instagram story op een super mooie locatie van Visser Health Coach en Googlede het gelijk. Daarna heb een open sollicitatie gestuurd.

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Het is altijd een grote uitdaging! En daar hou ik van. Personal training vind ik leuk om te geven omdat ik sporters graag zie veranderen en hun doelen zie behalen mede door mijn hulp. Hier krijg ik zelf een enorme energie boost van.

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Ik zou mezelf omschrijven als een betrokken professionele personal trainer die echt van aanpakken houdt! Maar ook de inspanning net zo belangrijk vindt als de ontspanning en dit altijd in balans probeert te houden. Daarnaast ben ik zeer betrouwbaar en werk ik consequent. Ik ben kritisch en nieuwsgierig en hoop dat ik daardoor mezelf mag blijven ontwikkelen. En praten, dat doe ik ook heel graag! Het liefste weet ik alles over alles en vertel ik alles wat ik weet. Geen zorgen! Ik heb een rem.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrijetijd kun je me vinden bij GYMBOX CrossFit aan zee AKA ‘the box’ hier ben ik zo’n 15uur per week, meestal hard aan het trainen maar ik ben ook vaak genoeg alleen aanwezig voor het lachen en de gezelligheid met het team.

Daarnaast ben ik echt een ‘beach girl’ en spendeer ik het liefst iedere vrije minuut op het strand bij witsand waar ik al zomerseizoenen lang als serveerster werk met een hele club goede vrienden.

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

Geniet van het proces en die heerlijke spierpijn!

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!