Blog

Trainer Spotlight: Matthijs Heemskerk

By 1 september 2020november 26th, 2020No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Ik wilde altijd al in de sport werken, door mijn overgewicht verleden vond ik dat toen nog niet passend. Op het gegeven moment kwam ik via via in contact met Jeffrey en zo is het gelukkig wat sneller in gang gezet.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

Via een kennis

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Het vak staat voor mij symbool voor positieve verandering brengen aan iemand zijn leven door middel van de lifestyle aan te passen naar een fijne gezonde wijze die voor diegene goed en voor altijd vol te houden is. Het leukste vind ik dat ik mijn cliënten positief kan beïnvloeden met de kennis die ik heb opgedaan. Dit is voor mij niet zomaar werk, maar echt een passie waar ik met alle liefde mee bezig ben.

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Doorzetter, empathisch, bewust, open, maar ook een beetje onhandig.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Sporten, zelfontplooiing, reizen, gezelschap en een goed festival op z’n tijd.

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

Iedere training, iedere maaltijd en iedere nachtrust is een zaadje in de grond die uitgroeit naar jouw doelstelling.

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!