Blog

Trainer Spotlight: Lianne van Houten

By 1 september 2020november 26th, 2020No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Ik heb eerst een aantal jaar als arbeidsrechtjurist gewerkt, maar mijn passie lag toch meer bij fitness. Ik heb daarom een carrièreswitch gemaakt naar personal trainer.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

Een kennis heeft mij verteld over Visser Health Coach en zo ben ik in contact gekomen met Jeffrey Visser.

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Tijdens mijn werk als personal trainer probeer ik mijn passie voor krachttraining en gezonde voeding te delen met mijn klanten. Ik hoop daardoor mijn klanten ook enthousiast te maken zodat zij met veel plezier hun doelstellingen kunnen bereiken.

Het mooie aan mijn beroep als personal trainer vind ik de band die ik met de klanten opbouw en dat ik samen met hen mag werken aan hun betere versie, zowel fysiek als mentaal. Ik ben dan ook erg trots als ik mijn klanten zie veranderen en hen hun doelen zie behalen dankzij mijn begeleiding.

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiaste en betrokken professionele personal trainer. Door mijn studieachtergrond werk ik heel secuur en ben ik kritisch. De techniek, uitvoering en houding van mijn klanten tijdens de oefeningen vind ik erg belangrijk. Ik ben redelijk perfectionistisch, erg leergierig en nieuwsgierig en wil me dan ook graag blijven ontwikkelen als personal trainer.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik aan krachttraining en paardrijden. Ik ben elke dag erg actief, maar ook vind ik het heerlijk om lekker op de bank te relaxen en films en series op Netflix te kijken.

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

Probeer je levensstijl niet rigoureus om te gooien, maar doe het stapje voor stapje. Denk aan de lange termijn én geniet van het gehele traject naar je doelstelling!

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!