Blog

Trainer Spotlight

By 2 mei 2019 mei 16th, 2019 No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Ik kom uit de hoek van de bewegingswetenschap. Sport en beweging trok mij altijd, dus ik heb besloten om mij daarin te verdiepen en om mezelf in het vak Personal Training te storten en daar voor te gaan.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

Ik had een vacture gezien op indeed en daar ben ik voor gegaan. Ben zeer blij met mijn beslissing om bij Visser te gaan werken.

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Om mensen te helpen een betere versie van zichzelf te worden. Mensen echt kunnen helpen en het leukste hieraan zijn de resultaten die je haalt  met de cliënt.

De juiste training toepassen en de cliënt het zelf laten voelen, zien en ervaren. Ze echt iets meegeven hierin om zo mensen hun leven te veranderen op een gezonde manier in alle aspecten ervan.

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Mmm dat is moeilijk, Ik zou zeggen dat ik energy uitstraal en ben beetje hyperactief ben, een beetje gek op een positieve manier. 😉

Ik zal je altijd tot je maximaal pushen, maar nooit over je grenzen heen laten gaan en ben er altijd om je te steunen en helpen.

Altijd oplettend of jij de oefening met juiste techniek uitvoert. Gecontroleerd en met de juiste weerstand/ snelheid, om blessures te voorkomen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

( NERD ALERT) Ik vind computers leuk en doen aan JAVA coderen als hobby en ik vind gamen ook leuk. Netflix en Game of Thrones fan J.

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

‘’Nothing is impossible to a willing mind, and always think in possibilities not in restrictions’’

Leave a Reply

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!