Blog

Trainer Spotlight

By 9 mei 2019 No Comments

Hoe ben je ooit in de sport als werkveld terechtgekomen?

Tijdens mijn opleiding sport en bewegen ben ik in mijn vierde jaar fitvak A gaan volgen. Daar kwam ik er achter dat dit mij heel erg interesseert. Na mijn stage als fitness instructeur heb ik daar mijn  baan van gemaakt. Na een paar jaar in de fitness te hebben gestaan als instructeur, wilde ik meer en werd ik personal trainer.

Hoe ben je bij Visser Health Coach terechtgekomen?

Via een oud voetbal teamgenoot Jim, die ik tegenkam tijdens het Leidse feest 3 oktober. Hij werkte destijds bij Visser Health Coach en hij sprak heel lovend over de studio.

Waar staat voor jou het vak Personal Training voor? Wat vind je het leukste eraan?

Personal training is 1 op 1 begeleiding om je lichaam op de juiste manier te gaan gebruiken. Daardoor zul je optimaler je dagen doorkomen. Je leert balans te creëren in het leven, waardoor je geniet en je fit voelt .

Hoe zou je jezelf  in woorden omschrijven?

Ik ben iemand die heel veel van sport houd. Ik ben daar zeker vier tot vijf keer per week zelf mee bezig, om lekker in mijn vel te zitten. Ik ben iemand die goed kan luisteren en rustig overkomt. Op de juiste momenten kan ik mensen goed motiveren en zo de perfecte training verzorgen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Uiteraard doe ik graag leuke dingen samen met mijn vriendin en vrienden. Ik drink graag een drankje maar altijd met maten natuurlijk. Wanneer het mooi weer is speel ik graag een potje voetbal. Wat ik ook leuk vind is gamen en series of films kijken.

Wat is de belangrijkste tip die je aan onze sporters meegeeft?

Controleer je oefening altijd, jij moet het gewicht controleren het gewicht niet jou.

Leave a Reply

Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!
Powered by