Succesverhalen

“Zes kilo afgevallen en voel ik me fitter dan ooit. Magic!”

By 9 februari 2019 februari 14th, 2019 No Comments

Succesverhaal Hanneke Wessel

“Mijn Personal Trainer Jeffrey wees naar een toestel en zei ”Je gaat jezelf daaraan optrekken”. Ik keek omhoog en dacht direct ”Als hij denkt dat ik dat kan, is ie gek maar het zal wel” En toen sloeg de paniek toe, en de twijfel en ik heb gegierd van de lach. Nervositeit. En gerammel aan geloven-in-mezelf. Dan krijg ik de slappe lach. Mijn natuurlijke reactie 😉 En of ik het nu goed deed of niet, ik heb een poging gewaagd. En Jeffrey moedigde me aan en hielp.”

“En vandaag ‘mocht’ ik weer. En grappig hoe er dan ineens van die oerkrachten loskomen. Zo van ”Ik ga dit gewoon doen”. En wow het ging stukken beter. De twijfel was weg. Nu zoeken naar het ”Hoe ga ik dit zo goed mogelijk doen” Concentratie. Focus. En af en toe nog dat nerveuzige lachje.”

Jeffrey Visser personal trainer Hanneke Wessel“Weet je wat het is. Ik heb die trek-jezelf-op-spieren al m’n leven lang. Alleen heb ik ze nog nooit gebruikt. Dit proces heb ik precies hetzelfde eerder doorgemaakt bij het planken, opdrukken, lunges en jumping jacks. En dat kan ik nu gewoon allemaal. Steeds langer en steeds beter. Ik word sterker. En niet alleen fysiek. Na iedere sessie geloof ik weer een beetje meer in mezelf. Want vergis je niet. Iedereen twijfelt weleens aan zichzelf. Ook ik. En sport is en blijft altijd mijn grote redding. Want toen ik deze zomer na mijn bijna-burnout weer begon met sporten zei ik tegen Jeffrey ”Gewoon sporten. Gewoon beginnen. Niet over voeding of over schema’s beginnen.” En we begonnen. En ik ben nog iedere sessie zo blij dat ik weer naar binnen ben gegaan. Dat Jeffrey mijn wensen respecteerde en zei ”Kom eerst even een bakje koffie doen” En nu ben ik een paar maanden verder. Zes kilo afgevallen en voel ik me fitter dan ooit. Magic!”

“En dus drong het vanochtend echt weer goed tot me door. Als ik mijn doel wil bereiken. Als ik mezelf in 2016 voor de volle 100% wil laten zien. Als ik anderen wil helpen om succes te hebben en gelukkig te zijn. Dan kan ik niet anders dan m’n eigen grenzen verleggen. Om zelf te ervaren wat het is om beter te worden. Om te helen. Dan kan ik dat aan anderen en aan jou doorgeven.”

“En bedenk dus dat je mentale ‘spieren’ ook spieren zijn. Je spirit. Je mind. Je soul. Je kunt het allemaal trainen. En daar heb je soms gewoon een mentor of een coach bij nodig. Iemand die in jou gelooft en jou ook weer in jezelf laat geloven. Gun jezelf in 2016 iemand die jou verder helpt. Zoek er actief naar. Maak dat je missie voor in 2016 en vind iemand aan wie je je dromen en doelen kunt vertellen. Zodat hij of zij je daar af en toe aan kan helpen herinneren en jij het alleen nog maar hoeft te doen. It’s that simple. Wat wil jij bereiken? Go get it! Welke uitdaging wil jij aangaan in 2016? Just do it!”

Hanneke Wessel (Onderneemster en moeder)

www.officespirit.nl

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN
Start een gesprek
1
Hoi! Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?
Druk op de WhatsApp button om te chatten!