Online Personal Training:

In deze tijd is fit en vitaal blijven cruciaal, wij snappen dat het voor veel mensen lastig is om af te spreken en daarom hebben wij online personal training in het leven geroepen. Dit is handig om op afstand fit te blijven en zo voorkom je de onnodige blessures omdat wij met je meekijken en bedenken welke oefeningen voor jou het handigste zijn om te doen tijdens de online personal training.

1-op-1 online Personal Training:

Iedereen is uniek en verdient dus ook een uniek programma en online personal training aanbod. Maar niet iedereen is altijd in de gelegenheid om langs te komen in een van onze studio’s. Wij denken daarom graag met je mee en hebben daarbij de mogelijkheid om ook digitaal je te ondersteunen om je doelen te behalen.

Werkwijze online Personal Training

Grotendeels werkt de online personal training hetzelfde als de offlineversie, maar om het inzichtelijk te maken, vind je hier een korte beschrijving hoe het onlineprogramma eruitziet.

 1.  Telefonisch intakegesprek waarin we de doelstelling bespreken en wat voor materialen hiervoor handig zijn om aan te schaffen.
 2. Het inplannen van een gratis proeftraining van 30 minuten via Zoom/Skype of een andere vorm van beeldbellen.
 3. Mocht je aan de slag gaan, dan koppelen we de voor jou meest geschikte personal trainer aan je om vanuit daar een definitieve start te maken.
 4. In de tussentijd is er steeds een evaluatiemoment om te kijken hoe het gaat en of je op de goede lijn zit voor het behalen van je doelstelling. Eventueel kan er later gekozen worden om de trainingen voort te zetten in één van onze studio’s.
 5. Gedurende de trainingsperiode krijg je waar nodig extra schema’s voor thuis, begeleiden we je en geven we je tips op het gebied van voeding en vitaliteit.

Wanneer Online Trainen?

We snappen dat je momenteel al veel onlinetrainingen kan vinden op verschillende kanalen. Toch heeft deze persoonlijke aanpak een voordeel, zeker in de tijd van nu. Een aantal voorbeelden zijn:

 • Ouderen of mensen in de risico gebieden: Zij kunnen makkelijk en veilig persoonlijk ondersteunt worden.
 • Thuiswerkenden: Voor iedereen die nu veel thuis aan het werk is en toch in beweging wil blijven en het risico op verspreiding zoveel mogelijk wil voorkomen.
 • Bedrijven: Om werknemers vitaal te houden, kun je hen met hulp van Visser Health vitaal en sportief houden.
Voor wie is online Training handig:

 • Ouderen of mensen in de risico gebieden.
 • Voor iedereen die nu veel thuis aan het werk is en toch in beweging wil blijven en het risico op verspreiding zoveel mogelijk wil voorkomen.
 • Bedrijven, voor de werknemers thuis.
Plan een gratis sessie in!

Bekijk ook eens:

Personal training buiten of aan huis in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Voorhout, Rijnsburg, Voorhout, Katwijk, Zoeterwoude, Warmond Sassenheim, Noordwijk & Oegstgeest.

Fit en vitaal blijven is erg belangrijk in deze tijd en wij zijn dan ook erg blij dat 1-op-1 trainingen door mogen blijven gaan. Om een zo beperkt mogelijk risico te lopen op besmetting, bieden wij personal training buiten of.. Lees meer