Online Personal Training:

In deze tijd is fit en vitaal blijven cruciaal, wij snappen dat het voor veel mensen lastig is om af te spreken en daarom hebben wij online personal training in het leven geroepen. Dit is handig om op afstand fit te blijven en zo voorkom je de onnodige blessures omdat wij met je meekijken en bedenken welke oefeningen voor jou het handigste zijn om te doen tijdens de online personal training.

1-op-1 online Personal Training:

Wij zijn ooit begonnen met persoonlijke begeleiding omdat dit naar ons idee de beste manier is om een zo effectief mogelijk plan te maken. Iedereen is uniek en verdient dus ook een uniek programma en online personal training aanbod.

Werkwijze online Personal Training

  1. Telefonisch intake gesprek waarin we de doelstelling bespreken en wat voor materialen hiervoor handig zijn om aan te schaffen.
  2. Het inplannen van een gratis proeftraining van 30 minuten via Zoom/ Skype of beeldbellen.
  3. Mocht je aan de slag gaan, dan koppelen we de meest geschikte trainer aan je om vanuit daar een definitieve start te maken.
  4. Tussentijds evalueren: in de tussentijd is er steeds een evaluatie moment om te kijken hoe het gaat en of je op de goede lijn zit voor het behalen van de doelstelling. Eventueel kan er later gekozen worden om de trainingen voort te zetten in één van onze studio’s.
  5. Ook krijg je waar nodig extra schema’s voor thuis en begeleiden we je/geven we je tips op het gebied van voeding en vitaliteit.

Voor wie is online Training handig:

  • Ouderen of mensen in de risico gebieden.
  • Voor iedereen die nu veel thuis aan het werk is en toch in beweging wil blijven en het risico op verspreiding zoveel mogelijk wil voorkomen.
  • Bedrijven, voor de werknemers thuis.
Plan een gratis sessie in!

Bekijk ook eens:

Personal training buiten of aan huis in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Voorhout, Rijnsburg, Voorhout, Katwijk, Zoeterwoude, Warmond Sassenheim, Noordwijk & Oegstgeest.

Fit en vitaal blijven is erg belangrijk in deze tijd en wij zijn dan ook erg blij dat 1-op-1 trainingen door mogen blijven gaan. Om een zo beperkt mogelijk risico te lopen op besmetting, bieden wij personal training buiten of.. Lees meer