Senioren Personal Training | Visser Health Coach Leiden e.o.

Senioren Fitness & Personal Training in Leiden en omgeving

Naar ons idee ben je nooit te oud om te sporten en gelukkig zien wij ook steeds meer mensen van 60+ bij ons starten met personal training. Vanuit onze aanpak werken wij in een een-op-een setting en stellen we een doelstelling naar aanleiding van het intakegesprek. Hierna koppelen we je aan de meest geschikte trainer en vanuit daar maakt de trainer met jou een plan van aanpak richting het te behalen doel.

Hierbij is een belangrijk aspect en iets waar wij extra op letten, de belastbaarheid. Door hier expliciet extra aandacht aan te besteden, is het voor iedere leeftijd mogelijk om aan fitness te doen. Daarnaast biedt fitness en onze manier van trainen vele voordelen richting het ouder worden. Hierbij adviseren altijd om aan krachttraining te doen, welke leeftijd dan ook. Het biedt vele voordelen en je zult merken dat je veel vitaler wordt.

Privé trainingsstudio’s in Leiden en Oegstgeest
Wij werken vanuit onze luxe privé gym’s die exclusief voor jou zijn ingericht en afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling(en). De gym’s beschikken over alle apparatuur die jij nodig hebt om je doel te behalen en zijn voorzien van douches, koffie, thee, water en handdoeken. Daarnaast is er de mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren bij beide studio’s.

Onze Personal Training studio’s zijn goed te bereikbaar. De studio in Leiden op twee minuten afstand van de A4 en de studio in Oegstgeest op twee minuten afstand van de A44. De studio’s zijn dus niet alleen goed bereikbaar voor de omgeving Leiden en de Duin en Bollenstreek, maar zijn ook perfect gelegen voor sporters uit Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij jou langs te komen. Dit kan op elk gewenste locatie in de omgeving van Leiden & Oegstgeest. We hebben weinig spullen nodig om een training tot een succes te brengen. Daarnaast is het buiten een grote speeltuin dus voldoende mogelijkheden en variatie. Voor de training aan huis hangt het echter wel af van onze beschikbaarheid en de tijden qua trainen en zullen de kosten anders zijn opgebouwd.

Gratis sessie inplannen
  • Trainen in een privé studio, buiten of aan huis (Geen drukke sportschool meer)
  • We werken niet met abonnementen of contracten zodat je nergens aan vast zit
  • Jouw eigen Personal Trainer (1-op-1 of in duo) flexibel en ieder moment van de week
Afeelding

Wij hebben twee luxe Personal Training Studio's in Leiden & Oegstgeest

Lees meer
Studio Leiden

Visser Health Coach Leiden

Mary Beystraat 3,
2324 DK Leiden

Studio Oegstgeest

Visser Health Coach Oegstgeest

Rhijngeesterstraatweg 58,
2343 BV, Oegstgeest

Veel gestelde vragen

Visser Health Coach staat voor

Sport, voeding en Coaching.

Sport

Sport

Persoonlijk (1-op-1 of in een duo). Motiverend, gevarieerd en met een dosis fun.

Voeding

Voeding

Gezonde, praktische en realistische voedingsbegeleiding afgestemd op jou als persoon.

Coaching

Coaching

Stok achter de deur en motiverend naar een uniek en duurzaam resultaat.

Wetenschap

Wetenschap

Training vanuit wetenschappelijke inzichten en met goed geschoolde trainers.

Personal training Personal trainer Leiden Personal trainer Leiderdorp Personal trainer Oegstgeest Personal trainer Rijnsburg Personal trainer Sassenheim Personal trainer Voorhout Personal trainer Voorschoten Personal trainer Warmond Personal trainer Wassenaar Personal trainer Zoeterwoude

Gratis proefles

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles/intake