Personal Trainer Leiderdorp: Privé studio | 1-op-1 begeleiding

Personal Trainer Leiderdorp

personal training leiderdorpHet verbeteren van je levensstijl in een unieke setting doormiddel van personal training in onze eigen studio. Onze trainers werken vanuit een persoonlijke setting naar jouw gewenste doelen toe.

Iedereen is speciaal en vanuit die gedachte werken wij naar een uniek en duurzaam resultaat. Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring in persoonlijke begeleiding en ons cliëntenbestand gaat van jong tot oud en van fanatiek tot starter. Iedereen is welkom.

Wij zijn voorzien van diverse trainers, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Daarom vinden wij altijd een geschikte match, en een geschikt moment om te trainen. Met behulp van onze begeleiding op het gebied van sport, voeding en coaching kunnen wij garanderen dat je na een paar trainingen een stuk beter in je vel zit.

Jij bent uniek en vanuit die gedachte kijken wij naar jou. Dit betekent dat jij een aanpak verdient die alleen bij jouw past. Dus geen standaardprogramma of voedingsschema, maar een plan dat jouw letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven is. Je wordt intensief begeleid door één van onze personal trainers, dat kan 1 op 1 maar desgewenst ook 1 op 2.

Jouw eigen Personal Trainer Leiderdorp

Naar aanleiding van het intakegesprek en gratis proefsessie zal er bepaald worden welk van onze trainers het beste bij jou past.

We zijn geen drill of fitness freaks, maar kijken naar een realistische aanpak voor een aanpassing van jouw huidige leef- en sportpatroon. We kijken in hoeverre je dit kunt en wilt aanpassen om je sportieve doelstellingen zo efficiënt mogelijk te realiseren. Bij een lange termijn aanpak hoef je je leven niet om te gooien volgens strikte voedingslijsten of trainingsschema’s. In overleg bepalen we wat voor jou het beste werkt en hoe je dit ook moeiteloos kunt volhouden. Dit zorgt ervoor dat de trainingen en voedingsadviezen zijn afgestemd op jouw leefpatroon en lichaam.

Het trainen met een Personal Trainer Leiderdorp heeft vele voordelen en zal het behalen van het resultaat versnellen. De uiteindelijke kosten wegen dus op tegen de vele voordelen die wij je gaan bieden van een aangepaste leefstijl en een fitter en gezonder lichaam. Daarnaast zorgen wij ook voor voldoende variatie en plezier tijdens de trainingen.


Gratis sessie inplannen
  • Trainen in een privé studio, buiten of aan huis (Geen drukke sportschool meer)
  • We werken niet met abonnementen of contracten zodat je nergens aan vast zit
  • Jouw eigen Personal Trainer (1-op-1 of in duo) flexibel en ieder moment van de week
Afeelding

Wij hebben twee luxe Personal Training Studio's in Leiden & Oegstgeest

Lees meer
Studio Leiden

Visser Health Coach Leiden

Mary Beystraat 3,
2324 DK Leiden

Studio Oegstgeest

Visser Health Coach Oegstgeest

Rhijngeesterstraatweg 58,
2343 BV, Oegstgeest

Visser Health Coach staat voor

Sport, voeding en Coaching.

Sport

Sport

Persoonlijk (1-op-1 of in een duo). Motiverend, gevarieerd en met een dosis fun.

Voeding

Voeding

Gezonde, praktische en realistische voedingsbegeleiding afgestemd op jou als persoon.

Coaching

Coaching

Stok achter de deur en motiverend naar een uniek en duurzaam resultaat.

Wetenschap

Wetenschap

Training vanuit wetenschappelijke inzichten en met goed geschoolde trainers.

Personal training Personal trainer Leiden Personal trainer Leiderdorp Personal trainer Oegstgeest Personal trainer Rijnsburg Personal trainer Sassenheim Personal trainer Voorhout Personal trainer Voorschoten Personal trainer Warmond Personal trainer Wassenaar Personal trainer Zoeterwoude

Gratis proefles

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles/intake