Personal training buiten of aan huis in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Voorhout, Rijnsburg, Katwijk, Zoeterwoude, Warmond Sassenheim, Noordwijk & Oegstgeest.

Fit en vitaal blijven is erg belangrijk in deze tijd en wij zijn dan ook erg blij dat 1-op-1 trainingen door mogen blijven gaan. Om een zo beperkt mogelijk risico te lopen op besmetting, bieden wij personal training buiten of aan huis aan en dit tijdelijk voor een gereduceerd tarief.

Werkwijze:

  1. Telefonisch intake gesprek waarin we de doelstelling bespreken en bekijken hoe we hier naar toe kunnen werken.
  2. Het inplannen van een gratis proeftraining van 30 minuten.
  3. Mocht je aan de slag gaan, dan koppelen we de meest geschikte trainer aan je om vanuit daar een definitieve start te maken.
  4. Tussentijds evalueren: in de tussentijd is er steeds een evaluatie moment om te kijken hoe het gaat en of je op de goede lijn zit voor het behalen van de doelstelling. Eventueel kan er straks gekozen worden om de trainingen voort te zetten in één van onze studio’s.

Verschil met regulier trainen

Grotendeels komt het trainen aan huis overeen met de personal training in onze studio’s in Leiden en Oegstgeest. Het belangrijkste verschil is dat wij niet overal deze service kunnen bieden vanuit Visser Health Coaching. De steden die in aanmerking komen voor deze trainingsvorm zijn; Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Voorhout, Rijnsburg, Voorhout, Katwijk, Zoeterwoude, Warmond Sassenheim, Noordwijk & Oegstgeest.

Voordelen Personal Training aan huis of buiten

  • We trainen doelgericht, efficiënt en stellen zo realistisch mogelijke doelen.
  • We begeleiden niet alleen op het gebied van sport, maar geven ook begeleiding en adviezen op het gebied van voeding en vitaliteit.
  • Op maat gemaakte programma’s.
  • Je zit bij ons niet vast aan een abonnement.
  • Tijdsbesparing: wij komen naar jou toe.
  • Wij zijn jouw stok achter de deur.
Plan een gratis sessie in!