‘’Zie Visser Health Coach en in mijn geval Nick, als een golf caddy, jij moet het doen, maar hun aanwijzingen en steun zijn onmisbaar!’’

‘’Ik denk dat het een veel voorkomend verhaal is. Hard werken, elk jaar een kilootje erbij. Borreltje van het werk, lekker etentje, een biertje met vrienden na het tennissen.  Kortom altijd wel een gelegenheid om aan je calorieën te komen, maar nooit de tijd nemen om het teveel aan calorieën te compenseren. Het laatste anderhalf jaar heb ik in het buitenland gewerkt en bij terugkomst was de maat (te) vol. Een omslag was nodig! Ik heb contact gezocht met Visser Health Coach in Oegstgeest. Al snel na mijn e-mail een intake gesprek gedaan waarin je je doelstellingen bepaalt. Vervolgens hebben ze een trainer toegewezen. Mijn persoonlijke trainer is Nick, waar ik het prima mee kan vinden, maar ook de andere trainers waarmee ik wel eens vervangende trainingen heb gedaan zijn prima.

Het eerste waar ze je op wijzen is dat de resultaten voor iedereen verschillen. Het is afhankelijk van je motivatie, hoeveel en hoe intensief je sport, maar ook dat ieder lichaam anders is en anders reageert. Kortom geen wonder dokters, maar wel een groep professionals die je helpen en gemotiveerd houden, tijdens de trainingen, maar ook als het eens een keertje wat minder gaat. En Nick voldoet volkomen aan dit profiel.

Ik ben begin juni begonnen met 2 keer per week trainen en we hebben mijn voedingspatroon aangepast. Geen dieet waarbij dit niet mag of dat niet mag, maar meer richtlijnen hoeveel calorieën je het beste kan nuttigen op een dag en wat goede voedingsstoffen zijn die het sporten ondersteunen.  En als je een keertje zin in een wijntje hebt dan kan dat, maar dan wel de discipline hebben dat je een lichte lunch neemt als je ’s avonds een etentje hebt en niet in het oude patroon vervallen. Kortom bewust zijn dat je een uitzondering maakt. Tijdens het trainen wordt er gelet op je conditie, spier opbouw en lichaamsstabiliteit. De trainingen zijn afwisselend en persoonlijk. Het is nu 4 maanden later, ik ben 20 kilo afgevallen en ik ben sterker en fitter geworden. De resultaten voor mij zijn super en het is boven verwachting gelukt om mijn doelstellingen te halen. Eerlijk is eerlijk als je niet echt gemotiveerd bent zal de coaching niet of minder helpen. Mij hebben ze kunnen helpen om over de dode punten heen te komen, als het even niet vanzelf gaat. Als het met de motivatie goed zit kunnen ze je met hun ervaring goed adviseren en begeleiden bij het trainen. Zie Visser Health Coaching, en in mijn geval Nick, als een golf caddy, jij moet het doen, maar hun aanwijzingen en steun zijn onmisbaar!

Nu op naar de volgende uitdaging, zorgen dat er een nieuw evenwicht komt. Kortom fit blijven en dit gewicht handhaven. Ook hiervoor ga ik samen met hun een plannetje maken.’’

Frank