Sinds corona werken mijn vriend en ik beiden vanuit huis, waardoor wat extra beweging meer dan welkom was. Zelf heb ik een abonnement bij de sportschool, maar hier miste ik iets van een bokselement. Boksen wilde ik al langere tijd erg graag, want hiermee kun je al je energie kwijt en het is echt de perfecte uitlaatklep. Niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. Via vrienden hadden we goede verhalen gehoord over Visser Health Coach, dus tijd voor een intakegesprek!

 

Duo training

Tijdens de intake vroeg Jeffrey naar onze wensen en doelstellingen en werden we gekoppeld aan een trainer. Het is soms lastig om gemotiveerd te blijven en consequent te sporten. Voor ons werkt personal training daarom heel goed, je wordt echt gemotiveerd en de begeleiding is heel persoonlijk. Daarnaast is het extra leuk om dit samen met je partner te kunnen doen, dit zorgt voor nog een stukje extra motivatie!

 

Krachttraining in combinatie met boksen

Elke week trainen we één uur samen met Nick. We wisselen krachttraining af met boksen. We starten vaak met 40 minuten krachttraining, waarbij Nick verschillende oefeningen voor ons beiden in petto heeft. Mijn vriend traint vaak andere spiergroepen dan ik. Als afsluiting boksen we 20 minuten. Het resultaat: een voldaan gevoel en perfecte afsluiting van de dag.

En met Nick als trainer is dit echt een feestje: wij kijken er iedere week naar uit.

 

Martin & Marieke