‘’5 jaar geleden moest ik vanwege rugklachten stoppen met mijn favoriete sport: tennis!

Via mijn man ben ik bij Jeffrey terecht gekomen en na het intakegesprek zijn we aan de slag gegaan. Sindsdien train ik 2x per week, waarbij de focus vooral ligt op het versterken van mijn rugspieren, waardoor de klachten (vanwege slijtage) beperkt blijven.

Ik merkte al heel snel resultaat en kon het tennis weer oppakken. Naast veel core oefeningen, doen we ook veel oefeningen om mijn loopvermogen te verbeteren, iets waar ik tijdens het tennis veel profijt van heb.

Het voordeel van een Personal Trainer vind ik dat je niet kunt ‘sjoemelen’ en een stok achter de deur hebt. Jeffrey let ook erg goed op mijn houding, wat juist vanwege mijn rugklachten extra belangrijk is. Daarnaast zit er ook heel veel variatie in de oefeningen, geen één training is hetzelfde en het is nooit saai.

Ik merk het ook direct als ik, om wat voor reden dan ook, een paar weken niet getraind heb, ik krijg dan meteen weer rugklachten. Dit motiveert mij enorm om door te gaan met trainen bij Jeffrey.

Inmiddels speel ik zelfs weer tenniscompetitie, zowel single als dubbel. Dat had ik 5 jaar geleden echt niet kunnen denken.’’

Heel blij mee!

Mariëlle