’Na vijftien jaar hard werken, behoorlijk wat stress en het bijbehorende onregelmatige levenspatroon bevind ik mij sinds begin 2019 in de luxepositie dat ik meer tijd aan mijzelf kan besteden. Ik heb altijd wel wat aan sport gedaan, maar zeker de laatste jaren niet intensief (genoeg), dus het werd ook tijd.

De stap om weer meer te gaan trainen was op zich niet zo groot voor mij, maar het resultaat verbaast mij nog steeds. In ruim een jaar ben ik door het trainen een stuk fitter, slanker (-8 kilo) en gezonder geworden. Dit heeft ook tot gevolg gehad dat ik zelf meer gemotiveerd ben om te bewegen en om beter op te letten op wat ik eet.

Personal training met Jeffrey en Lars heeft hier enorm aan bijgedragen; zeker ook door de afwisseling en continue opbouw in het programma. De persoonlijke aandacht en de tijd die er is om stil te staan bij kleine of grotere fysieke aandachtspunten levert het door mij gewenste resultaat op, waarbij ik weet dat ik alleen die dingen doe die goed zijn voor mijn lijf en dus voor mij. Al met al ben ik zeer tevreden met de training en begeleiding bij Visser Health Coach en de resultaten hiervan!

Dank hiervoor mannen!

Groet,  Sjoerd