Personal training is een populaire methode van fitness die zich richt op het individu. Het is een training die persoonlijk wordt aangepast aan de individuele behoeftes, doelstellingen en fitnessniveau van een persoon. Het kan ook worden aangepast aan eventuele gezondheids- of fysieke beperkingen.

Wat is personal training?

Personal training is een 1 op 1 of duo training met een personal trainer, deze vorm van training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Een personal trainer creëert een oefeningenprogramma op maat, dit is afgestemd op de doelen die jij als klant hebt en kan bijvoorbeeld bestaan uit krachttoename, gewichtsverlies, conditie verbetering, spieropbouw, het tegengaan van blessures of om gewoon weer lekker in je vel te zitten

Voordelen van personal training:

  • Je krijgt een programma op maat, dit is afgestemd op jouw doelen en eventuele gezondheidsbeperkingen.
  • Je wordt gemotiveerd door je personal trainer, zodat je gemakkelijker doorzet en je doelen behaalt.
  • Je leert de juiste oefeningen en technieken, zodat je blessures voorkomt en je motoriek verbetert.
  • Je personal trainer kan je helpen bij het opstellen van een voedingsprogramma, zodat je sneller je doelen bereikt.
  • Ook helpt je trainer bij het creëren van de lijfstijl die bij jou past en dus ook realistisch is toe te passen.

Een personal training kan je naast begeleiding op het gebied van beweging en voeding ook helpen met pijnklachten en bijvoorbeeld blessures. Zo kan een personal trainer je leren hoe je blessures kunt voorkomen en hoe je pijnklachten kunt verminderen.

Wat is personal training

Altijd een vaste personal trainer

Wanneer je kiest voor personal training bij Visser Health Coach, dan krijg je altijd een vaste personal trainer. Je personal trainer kent jou en jouw doelen en zal je helpen om deze te behalen. Je personal trainer zal je motiveren en je uitdagen, zodat je het beste uit jezelf haalt. Daarnaast leer je van je personal trainer de juiste technieken en oefeningen, zodat je blessures voorkomt.

We zijn geen drill masters of fitness freaks, maar kijken naar een realistische aanpak voor een aanpassing van jouw huidige leef- en sportpatroon. We kijken in hoeverre je dit kunt en wilt aanpassen om je sportieve doelstellingen zo efficiënt mogelijk te realiseren.

Lange termijnaanpak

Onze aanpak is realistisch omdat we niet geloven in crashdiëten of ongezonde voedingssupplementen. We leren je hoe je een gezonde leefstijl kunt volhouden, zonder dat je je leven hoeft om te gooien. Je kunt gewoon blijven genieten van je leven, terwijl je toch je doelen bereikt. Je moet er wel rekening mee houden dat je doelen niet vanzelf gaan verwezenlijken. Het is aan jou om deze toe te passen in je dagelijkse leven en gebruik te maken van de kennis en tools die je personal trainer je geeft. In overleg bepalen we wat voor jou het beste werkt en hoe je dit ook moeiteloos kunt volhouden.

Efficiënte aanpak

Onze aanpak is efficiënt omdat we gebruik maken van de nieuwste inzichten op het gebied van sport, voeding en beweging. Dit betekent dat je niet hoeft te vechten tegen je natuur, maar dat je gebruik kunt maken van de krachten die je lichaam je geeft. We leren je hoe je deze krachten kunt gebruiken voor een optimaal resultaat.

Wat kost personal training?

We begrijpen dat je benieuwd bent naar de kosten. De kosten voor personal training zijn afhankelijk van het aantal sessies, de duur van de sessies en of je kiest voor 1 op 1 training of duo training. Wanneer je kiest voor personal training bij Visser Health Coach, dan krijg je altijd een vaste personal trainer. Je personal trainer kent jou en jouw doelen en zal je helpen om deze te behalen. Je personal trainer zal je motiveren en uitdagen, zodat je het beste uit jezelf haalt. Daarnaast leren wij je de juiste technieken aan en zorgen we voor de verbetering van je motoriek en balans wat zorgt voor meer kwaliteit van het dagelijks leven, het tegengaan van pijntjes en blessures.

Graag kijken we samen naar de mogelijkheden in combinatie met jouw doelen. Na een gratis intakegesprek en proeftraining kunnen we het programma opstellen en daarbij kijken naar de uiteindelijke kosten. We werken niet met abonnementsvormen, wat betekent dat je nooit ergens aan vast zit. Om toch een richtlijn te geven, moet je denken aan tussen de 52,50 en 70 euro per sessie in onze eigen trainingsstudio.

Gratis intake sessie

Omdat wij maar al te goed begrijpen dat je eerst zelf wilt ervaren of personal training voor jou dé manier is om jouw doelen te behalen. Bieden wij een unieke gratis proefsessie aan. Tijdens deze proefsessie maak je geheel vrijblijvend kennis met personal training, onze trainingsstudio en de personal trainer. Je kunt tijdens deze sessie al je vragen stellen en persoonlijk ervaren of dit de juiste manier is om je doelen te behalen.